Вход в системата
Забравена парола
Видове пакети и цени за използване ресурсите на Faktura1.com

Получавате 1 месец безплатно в новата версия на Faktura1.com
 
Пакет Реклами Брой документи Брой потребители Поддръжка Екстри Срок Цена с ДДС Плати
Promo Да до 200 до 2 Email   12 месеца Безплатно Поднови
VIP Не до 10 000 до 10 Email & Телефон в работно време   12 месеца 60.00 лв.
Годишно
(Във версия 2 цената е: 48 лв.)
Вземи проформа фактура

Вземи безплатно ваучер за 31 дни VIP за Версия 2
PRO Не до 1 000 000 до 100 Email & Телефон 24 часа Разработка на услуга по специално изискване 12 месеца 360.00 лв.
Годишно
Вземи проформа фактура

Вземи безплатно ваучер за 31 дни VIP за Версия 2


Пакетите са валидни до достигане на лимита от брой документи или до изтичането на неговата валидност(12 месеца). При достигане на лимита от брой документи е необходимо да преминете към по-голям пакет, а при изтичане на валидността на пакета е нужно да подновите пакета, за да можете да използвате услугите на сайта пълноценно.

Всички цени са с включено ДДС, плащането се извършва само по банков път, срещу което ще получите данъчна фактура, която ще можете да откриете в таба получени документи, след като бъде получено плащането.

Ако използвате повече от една фирма можете да се възползвате от следните отстъпки:
- от 2 до 3 фирми отстъпка 10%
- от 4 до 6 фирми отстъпка 15%
- над 7 фирми отстъпка 20%

За да получите отстъпката, моля първо създайте проформи фактури за всички фирми, чрез линка в таблицата срещу съответният пакет и след това ни изпратете съобщение с булстатите на фирмите, за да приложим отстъпката в проформа фактурите. 

"Спешно трябва да издам фактура"
Ако не сте обърнали внимание или сте пропуснали да подновите пакета преди изтичането на неговият срок, за да не спира работата Ви и за да имате време да заплатите пакета си, автоматично активираме избраният пакет с 3 дни, след като кликнете на линка създай проформа.

В случай, че сте пропуснали да заплатите в удълженият срок от 3 дни, за да активираме пакета Ви веднага, моля изпратете ни копие от платежното на email: info@faktura1.com или на Viber: +359888650022

Подновяването на платен пакет преди изтичането на неговата валидност, няма да Ви ощети, тъй като срока ще бъде увеличен спрямо срока на валидност, който е в момента на използваният от Вас пакет.