Вход в системата
Забравена парола
Видове пакети и цени за използване ресурсите на Faktura1.com
 
Пакет Реклами Брой документи Брой потребители Поддръжка Екстри Срок Цена с ДДС Плати
Promo Да до 200 до 2 Email   12 месеца Безплатно Поднови
VIP Не до 10 000 до 10 Email & Телефон в работно време   12 месеца 48.00 лв.
Годишно
(4 лв. на месец)
Вземи проформа фактура
PRO Не до 1 000 000 до 100 Email & Телефон 24 часа Разработка на услуга по специално изискване 12 месеца 360.00 лв.
Годишно
Вземи проформа фактура


Пакетите са валидни до достигане на лимита от брой документи или до изтичането на неговата валидност(12 месеца). При достигане на лимита от брой документи е необходимо да преминете към по-голям пакет, а при изтичане на валидността на пакета е нужно да подновите пакета, за да можете да използвате услугите на сайта пълноценно.

Всички цени са с включено ДДС, плащането се извършва само по банков път, срещу което ще получите данъчна фактура, която ще можете да откриете в таба получени документи, след като бъде получено плащането.

Ако използвате повече от една фирма можете да се възползвате от следните отстъпки:
- от 2 до 3 фирми отстъпка 10%
- от 4 до 6 фирми отстъпка 15%
- над 7 фирми отстъпка 20%

За да получите отстъпката, моля първо създайте проформи фактури за всички фирми, чрез линка в таблицата срещу съответният пакет и след това ни изпратете съобщение с булстатите на фирмите, за да приложим отстъпката в проформа фактурите. 

"Спешно трябва да издам фактура"
Ако не сте обърнали внимание или сте пропуснали да подновите пакета преди изтичането на неговият срок, за да не спира работата Ви и за да имате време да заплатите пакета си, автоматично активираме избраният пакет с 3 дни, след като кликнете на линка създай проформа.

В случай, че сте пропуснали да заплатите в удълженият срок от 3 дни, за да активираме пакета Ви веднага, моля изпратете ни копие от платежното на email: info@faktura1.com или на Viber: +359888650022

Подновяването на платен пакет преди изтичането на неговата валидност, няма да Ви ощети, тъй като срока ще бъде увеличен спрямо срока на валидност, който е в момента на използваният от Вас пакет.